Zorgacademie - Innovatie platform zorg en onderwijs in Midden-Brabant
info@zorgacademie-mb.nl

Waarom?

De zorgsector verandert in rap tempo. Om te zorgen dat het onderwijs en de beroepspraktijk meebewegen met deze veranderingen, is de Zorgacademie Midden-Brabant opgericht. Onze kijk op gezondheid en zorg is veranderd.
Lees verder

De Zorgacademie

De Zorgacademie is een netwerkorganisatie van zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid, die via diverse projecten werken aan een toekomstbestendige zorgsector.
Lees verder

De projecten

Binnen het programma 'Transmuraal kijken, leren, doen' werken we samen in een tal van projecten, vanuit een gezamenlijke visie op 'Transmuraal opleiden'.
Lees verder

LeerWerkCommunities

Binnen een LeerWerkCommunity werken we samen voor de ziekenhuisopleidingen en voor de verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Momenteel wordt een derde LWC opgericht voor de gehandicaptenzorg.
Lees verder

Zorgacademie in het kort

/ Lees het blog
15
JAN
2021

Samenwerken voor continuïteit van zorg en leren

Comments : 0
“Toen ik hoorde dat er op mijn stageplek mensen waren besmet met Corona vond ik het in het begin best spannend door de onduidelijkheid rondom dit virus. Toch is het samen met collega’s gelukt om met een goed gevoel te werken tijdens deze tijd. Als je samen cliënten beter ziet worden dan is dat alle (in)spanning meer dan waard. Het was een periode waarin ik heb moeten wennen aan de...
Lees verder

De projecten van de Zorgacademie