Zorgacademie - Innovatie platform zorg en onderwijs in Midden-Brabant
info@zorgacademie-mb.nl

Waarom?

De zorgsector verandert in rap tempo. Om te zorgen dat het onderwijs en de beroepspraktijk meebewegen met deze veranderingen, is de Zorgacademie Midden-Brabant opgericht. Onze kijk op gezondheid en zorg is veranderd.
Lees verder

De Zorgacademie

De Zorgacademie is een netwerkorganisatie van zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid, die via diverse projecten werken aan een toekomstbestendige zorgsector.
Lees verder

De projecten

Binnen het programma 'Transmuraal kijken, leren, doen' werken we samen in een tal van projecten, vanuit een gezamenlijke visie op 'Transmuraal opleiden'.
Lees verder

LeerWerkCommunities

Binnen een LeerWerkCommunity werken we samen voor de ziekenhuisopleidingen en voor de verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Momenteel wordt een derde LWC opgericht voor de gehandicaptenzorg.
Lees verder

Zorgacademie in het kort

/ Lees het blog
16
JUN
2022

Bootcamp Het Potentieel Pakken

Comments : 0
Samen met acht andere instellingen kregen Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en De Wever op 16 juni tijdens een Bootcamp Het Potentieel Pakken inzicht over hoe we aan de slag kunnen met contractuitbreiding. De Bootcamp, is geïnitieerd en georganiseerd door de Zorgacademie Midden-Brabant en Transvorm en werd actief en vakkundig begeleid door de Stichting Het Potentieel Pakken. Waardevol...
Lees verder

De projecten van de Zorgacademie