Zorgacademie - Innovatie platform zorg en onderwijs in Midden-Brabant
info@zorgacademie-mb.nl

Waarom?

De zorgsector verandert in rap tempo. Om te zorgen dat het onderwijs en de beroepspraktijk meebewegen met deze veranderingen, is de Zorgacademie Midden-Brabant opgericht. Onze kijk op gezondheid en zorg is veranderd.
Lees verder

De Zorgacademie

De Zorgacademie is een netwerkorganisatie van zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid, die via diverse projecten werken aan een toekomstbestendige zorgsector.
Lees verder

De projecten

Binnen het programma 'Transmuraal kijken, leren, doen' werken we samen in een tal van projecten, vanuit een gezamenlijke visie op 'Transmuraal opleiden'.
Lees verder

LeerWerkCommunities

Binnen een LeerWerkCommunity werken we samen voor de ziekenhuisopleidingen en voor de verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Momenteel wordt een derde LWC opgericht voor de gehandicaptenzorg.
Lees verder

Zorgacademie in het kort

/ Lees het blog
08
NOV
2022

Netwerkevent Samen verder door innovatie

Comments : 0
Het nieuwe jaar begint goed met het netwerkevent van de Zorgacademie Midden-Brabant voor alle aangesloten zorg- en onderwijsorganisaties. Dinsdagmiddag 31 januari van 13.30 tot 18.00 uur komen we samen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te raken. Voor elke aangesloten instelling zijn tien plekken beschikbaar. De bestuurders van de instellingen isgevraagd collega’s uit te...
Lees verder

De projecten van de Zorgacademie