Zorgacademie - Innovatie platform zorg en onderwijs in Midden-Brabant
info@zorgacademie-mb.nl

Waarom?

De zorgsector verandert in rap tempo. Om te zorgen dat het onderwijs en de beroepspraktijk meebewegen met deze veranderingen, is de Zorgacademie Midden-Brabant opgericht. Onze kijk op gezondheid en zorg is veranderd.
Lees verder

De Zorgacademie

De Zorgacademie is een netwerkorganisatie van zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid, die via diverse projecten werken aan een toekomstbestendige zorgsector.
Lees verder

De projecten

Binnen het programma 'Transmuraal kijken, leren, doen' werken we samen in een tal van projecten, vanuit een gezamenlijke visie op 'Transmuraal opleiden'.
Lees verder

LeerWerkCommunities

Binnen een LeerWerkCommunity werken we samen voor de ziekenhuisopleidingen en voor de verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Momenteel wordt een derde LWC opgericht voor de gehandicaptenzorg.
Lees verder

Zorgacademie in het kort

/ Lees het blog
08
FEB
2023

Innovaties in het onderwijs

Comments : 0
Het Leernetwerk was 7 februari te gast bij het ROC Tilburg. Tijdens deze bijeenkomst stonden innovaties in het onderwijs centraal. De deelnemers maakten kennis met de simulatoren die de school gebruikt in hun zorg- en welzijneducatie. Met de Nursing Anne Simulatoren, zoals mevrouw Van Tilburg, krijgen studenten interactief en innovatief les. De kennisuitwisseling ging onder meer over de...
Lees verder

De projecten van de Zorgacademie