Zorgacademie - Innovatie platform zorg en onderwijs in Midden-Brabant
info@zorgacademie-mb.nl

Waarom?

De zorgsector verandert in rap tempo. Om te zorgen dat het onderwijs en de beroepspraktijk meebewegen met deze veranderingen, is de Zorgacademie Midden-Brabant opgericht. Onze kijk op gezondheid en zorg is veranderd.
Lees verder

De Zorgacademie

De Zorgacademie is een netwerkorganisatie van zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid, die via diverse projecten werken aan een toekomstbestendige zorgsector.
Lees verder

De projecten

Binnen het programma 'Transmuraal kijken, leren, doen' werken we samen in een tal van projecten, vanuit een gezamenlijke visie op 'Transmuraal opleiden'.
Lees verder

LeerWerkCommunities

Binnen een LeerWerkCommunity werken we samen voor de ziekenhuisopleidingen en voor de verpleeghuiszorg en de thuiszorg. Momenteel wordt een derde LWC opgericht voor de gehandicaptenzorg.
Lees verder

Zorgacademie in het kort

/ Lees het blog
18
FEB
2020

De Zorgacademie heeft een nieuwe voorzitter

Posted By :
Comments : 0
Na 10 jaar intensief betrokken te zijn geweest bij de Zorgacademie draagt Rita Arts het voorzittersstokje over aan John van Cuijk. Als dagvoorzitter van de werkconferentie op 30 januari sloot Rita haar werkzaamheden voor de Zorgacademie af. “Een leerzame en inspirerende middag met 200 studenten, docenten, verpleegkundigen, werkbegeleiders en managers over de stand van zaken van dit project....
Lees verder

De projecten van de Zorgacademie