Veronique Holtmaat over De Zorgacademie

We ‘plussen’ elkaars expertise, kennis en ervaring’

Veronique Holtmaat over de ZorgacademieNieuwe ideeën

Binnen De Zorgacademie is inmiddels een flink aantal medewerkers actief betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe ideeën voor leren en werken in de zorg. Er zijn diverse werkgroepen en sub-werkgroepen actief met professionals vanuit het ROC, Avans Hogeschool en Fontys Hogescholen én zorginstellingen uit Midden-Brabant.

Ieders inbreng telt

In de praktijk betekent dat docenten zij aan zij werken met werkbegeleiders, leerlingen, ouders en zelfs patiënten en hun mantelzorgers. Ieders inbreng telt. Sterker nog: dankzij De Zorgacademie ‘plussen’ we elkaars expertise, kennis en ervaring.

De komende jaren

Natuurlijk zijn we benieuwd wat De Zorgacademie ons de komende jaren gaat brengen. Om zoveel mogelijk te halen uit deze unieke samenwerking, willen we de komende tijd meer aAvans hogeschool Bredaandacht besteden aan de communicatie binnen en over De Zorgacademie. Zodat we van elkaar weten wat we doen en (laten) zien wat we bereiken.

Communiceren doe je niet alleen.

Vertel daarom ook jouw verhaal! Samen staan we voor De Zorgacademie. Samen staan we voor de zorgprofessionals van de toekomst. Let’s camp!

GDPR