Ambrosiushof

Geluksdag ouderen zonnig van start

De ballonnen bij de ingang van Ambrosiushof in Hilvarenbeek kondigen het al aan: vandaag is een bijzondere dag voor de cliënten. Zij beleven vandaag een Geluksdag! Dat betekent dat ze met een aantal studenten van ROC Tilburg en vrijwilligers op pad gaan naar de Beekse Bergen. Voor het eerst in drie jaar gaan ze weer met zo’n grote groep cliënten op stap. Studenten Nathan, Daan en Kelly namen het initiatief en bereidden de dag voor met de professionals van Ambrosiushof en docent Nico Geurts. Directeur Marjolein de Leeuw is trots op haar studenten en geniet met volle teugen.

De dag begint rustig met een kopje koffie en gebakje. Daarna rommelen de cliënten nog even in de groentekas, doen een dutje in de boomgaard of lopen een rondje door de prachtige tuin. Om 11 uur is het dan zover. De cliënten, studenten, begeleiders en vrijwilligers stappen in de auto’s. Ze gaan op weg naar de buren: de Beekse Bergen! Daar zullen ze vanmiddag picknicken, dieren bekijken en genieten van de mensen. Ze doen vooral waar ze zin in hebben, want vandaag kan en mag alles!

GDPR