Thebe Thuiszorg

Cliënten uit Oisterwijk overvallen met bloemen

De studenten voelen zich net Gaston van de Postcodeloterij. Vandaag zetten Laura, Stefan en Jessica letterlijk een aantal cliënten van Thebe Thuiszorg in Oisterwijk in de bloemetjes. Ze krijgen enorme enthousiaste reacties van de mensen. Met name de extra aandacht ervaren de cliënten als een bijzonder cadeau.

Ook mevrouw Kuijken geniet in haar eigen woning zichtbaar van het bezoek van de studenten. Ze krijgt naast het bloemetje ook nog een heerlijke beautybehandeling met gezichts- en handverzorging. Maar eerst is er tijd voor koffie en een stuk gebak. Laura zet de bloemen in een vaas, Stefan snijdt de taart aan en Jessica serveert de koffie. Mevrouw Kuijken geniet van de aandacht en benadrukt dat deze dag voor haar echt voelt als een Geluksdag. Docent Nico geeft de studenten een compliment omdat ze de dag zo goed hebben voorbereid. De studenten vertellen dat ze veel geleerd hebben en wel vaker zo’n dag willen organiseren. “Met name omdat je zo het verschil kunt maken voor cliënten. Ze zijn vaak toch een beetje eenzaam en hebben weinig mogelijkheden om iets leuks te beleven.”

GDPR