Volkaert in Dongen

Ouderen gaan mee wandelen

De Geluksdag voor de ouderen van de Volkaert gaat na de middag van start. Studenten Wesley, Kaylee en Joy zijn klaar met alle voorbereidingen. De ouderen zijn eerder die week allemaal persoonlijk uitgenodigd en hun familie is eveneens gevraagd om mee te gaan met een heerlijke wandeling.

Iedereen reageerde enthousiast. Vijf cliënten kunnen vandaag mee. De andere cliënten worden zeker niet vergeten. De studenten trakteren hen op zelfgemaakte smoothies. Na de wandeling krijgt iedereen bovendien een verkoelend ijsje.

Na afloop kijken de studenten tevreden terug. Ze hebben gemerkt dat de ouderen tot rust kwamen tijdens de wandeling. Het buiten zijn en de extra aandacht vandaag deed ze zichtbaar goed. Ook het contact met de familie van de ouderen, verliep heel plezierig. Docent Nico geniet van het succes van zijn studenten. “Deze Geluksdag is een onvoorstelbare mooie ervaring voor iedereen. Als docent heb ik geleerd om vooral los te laten. Studenten zijn tot veel meer in staat dan je denkt. Zeker als ze mogen doen waar hun hart naar uitgaat,  komt het altijd goed.”

GDPR