Meld je aan: Werkconferentie 30 januari

Samen bouwen aan toekomstbestendige zorg 

Binnen het programma “Transmuraal kijken, leren en doen”  werken de partners van de Zorgacademie in tal van projecten samen aan toekomstbestendige zorg in het netwerk rondom de zorgvragers. Graag kijken we tijdens deze interactieve middag met jullie terug op de resultaten van de afgelopen twee jaar.

Tijdens de postermarkt delen studenten hun ervaringen met transmuraal opleiden. Leden van de verschillende projectgroepen nodigen jullie uit om in twee workshoprondes mee te denken over de vervolgstappen die we met elkaar in de regio kunnen zetten om ‘Transmuraal kijken leren en doen’ verder vorm te geven. Gastspreker Wilfrid Opheij, mede-oprichter en partner van Common Eye, zal ons meenemen in de basiscondities voor samenwerken in (zorg)netwerken.

 

Bestel je gratis ticket via:
https://transmuraalkijkenlerendoen.eventbrite.nl

Datum:     30 januari 2020
Tijd:          12:00 ontvangst met een broodje. Conferentie: 13:00 – 17:00
Locatie:    Wandelboslaan 28 5042 PD Tilburg

 

Wil je de uitnodiging delen met jouw collega’s of anderen? Graag! In de onderstaande link vind je de uitnodiging in PDF versie. Vrij om te delen zowel op social media als op interne prikborden!

Uitnodiging Werkconferentie

GDPR