Bootcamp Het Potentieel Pakken

Samen met acht andere instellingen kregen Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) en De Wever op 16 juni tijdens een Bootcamp Het Potentieel Pakken inzicht over hoe we aan de slag kunnen met contractuitbreiding. De Bootcamp, is geïnitieerd en georganiseerd door de Zorgacademie Midden-Brabant en Transvorm en werd actief en vakkundig begeleid door de Stichting Het Potentieel Pakken. Waardevol waren de ervaringen van Thebe, die gedurende de dag gedeeld werden door de Nanon van der Veen, projectcoördinator Het Potentieel Pakken.

Iedereen ging naar huis metvolop inspiratie en een toolbox. Deelnemers waardeerden de dag in zijn geheel met een 9! Kortom: een inspirerende dag vol nieuwe inzichten om in de praktijk in de regio (midden) Brabant mee aan de slag te gaan.

GDPR