Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn

De zorginstellingen in Midden-Brabant en het ROC Tilburg starten eind oktober met een 10-weeks kennismakingsprogramma voor iedereen die zich wil oriënteren op werken in zorg en welzijn. Het doel van het programma is minimaal tien nieuwe zorgprofessionals aan te nemen.

In tien weken maken deelnemers kennis met de zorginstellingen en volgen ze diverse bijeenkomsten en workshops. Het programma eindigt in januari met sollicitatiegesprekken voor banen met een verkorte mbo-opleiding.

De Zorgacademie werft, via de aangesloten instellingen en onder meer het UWV. Geïnteresseerden worden verwezen naar een pagina op de website ontdekdezorgbrabant.nl en melden zich online aan bij het Transvorm Talent Center door het invullen van een portfolio. Na een zorgvuldige intake en een informatiebijeenkomst committeren deelnemers zich aan het traject dat in de week van 31 oktober begint.

In 2023 kunnen geïnteresseerden in zorg en welzijn drie keer met het kennismakingsprogramma meedoen. De startdata vallen in januari, april en september.

Voor meer informatie over het Kennismakingsprogramma Zorg en Welzijn:
Marjella Adriaans, marjella.adriaans@gmail.com

GDPR