Netwerkevent Samen verder door innovatie

Het nieuwe jaar begint goed met het netwerkevent van de Zorgacademie Midden-Brabant voor alle aangesloten zorg- en onderwijsorganisaties. Dinsdagmiddag 31 januari van 13.30 tot 18.00 uur komen we samen om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en geïnspireerd te raken.

Voor elke aangesloten instelling zijn tien plekken beschikbaar. De bestuurders van de instellingen is
gevraagd collega’s uit te nodigen voor wie het netwerkevent interessant, waardevol of leuk is om aan deel te nemen.

Het netwerkevent vindt plaats in de LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000 in Tilburg.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de programmering, die bestaat uit plenaire delen en workshops. Begin januari informeren we iedereen over het workshopprogramma en opent de inschrijving. Naar aanmeldformulier

GDPR