Innovaties in het onderwijs

Het Leernetwerk was 7 februari te gast bij het ROC Tilburg. Tijdens deze bijeenkomst stonden innovaties in het onderwijs centraal. De deelnemers maakten kennis met de simulatoren die de school gebruikt in hun zorg- en welzijneducatie. Met de Nursing Anne Simulatoren, zoals mevrouw Van Tilburg, krijgen studenten interactief en innovatief les.

De kennisuitwisseling ging onder meer over de ontwikkeling naar flexibel onderwijs, de diverse maatwerktrajecten en het Practoraat Interactieve Technologie. Binnen dit expertiseplatform experimenteert de school met diverse vormen van interactieve technologieën, zoals VR en avatars.

Foto: Robert van Berkel

Marion Brun, Guus Vanhautem, Peter Kranenburg en Francé Vermeer gaven een presentatie over hoe het ROC Tilburg onderwijs ontwikkeld dat aansluit bij de behoefte van de individuele student en het regionale werkveld. Presentatie-Leernetwerk

GDPR