Werving derde Kennismakingsprogramma zorg en welzijn

De werving voor het derde Kennismakingsprogramma zorg en welzijn is in volle gang. Maandag 23 oktober 2023 start het 10-weekse programma voor iedereen die zich wil oriënteren op werken in de zorg. De geïnteresseerden ontdekken in deze tijd de diversiteit aan werkvelden en passende bbl-opleidingen. Met dit transmuraal oriëntatieprogramma biedt de Zorgacademie Midden-Brabant een duurzame ingang naar regionale (zij-)instroomtrajecten.

De twee eerste edities leverden veertien gecertificeerden op, van wie er negen een arbeidsovereenkomst hebben kregen.

De Zorgacademie werft, via de aangesloten organisaties en onder meer het UWV. Geïnteresseerden worden verwezen naar ontdekdezorgbrabant.nl en melden zich online aan bij het Transvorm Talent Center door het invullen van een portfolio.

GDPR