Leren over innovatie

Dit jaar zijn de bijeenkomsten van het Leernetwerk van de Zorgacademie Midden-Brabant in een nieuw jasje gestoken. Vier keer per jaar komen de leden bijeen op inspirerende locaties van de aangesloten partners om kennis te delen over onderwijsvernieuwing, behoud en innovatie.

20 september was het leernetwerk te gast bij het GET-lab van Avans Hogeschool in ‘s-Hertogenbosch. In dit innovatielaboratorium kunnen (toekomstige) zorgprofessionals ervaren hoe technologie op een waardevolle manier is in te zetten in zorg en welzijn.

Het is een plek waar onderzoek, onderwijs en het werkveld samen komen. Deelnemers delen hun ervaringen en ontdekken de (on)mogelijkheden van technologie. Het GET-lab is steeds in ontwikkeling; belangrijk daarin mee te nemen is de behoefte van studenten, maar zeker ook de behoeften van, en kennisdeling met het werkveld.

Benieuwd naar het GET-lab? Neem eens een kijkje via https://tourmake.it/getlab

Meer over het doel en de deelnemers van het Leernetwerk van de Zorgacademie

GDPR